sdílet Penzión Valentino na Facebooku
Penzión Valentino česká verze  Penzión Valentino slovenská verzia  Penzión Valentino english version  Penzión Valentino deutsch version

Penzión Valentino Bedřichov u Jablonce nad Nisou, Bedřichov u Jablonce nad Nisou ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzión Valentino Bedřichov Jizerské Hory - ubytovanie v Jizerských Horách v Bedrichove ..


Valentino, rodinný penzion Bedřichov, se nachází v krásné přírodě uprostřed Jizerských hor. Leží v klidnější části obce Bedřichov přímo naproti lyžařskému vleku a nedaleko od běžeckých stop. V létě je možné v okolí vyrazit na cyklovýlety a pěší túry přímo od penzionu. Lokalita Bedřichova nabízí kompletní služby pro ideální trávení jak zimní tak letní dovolené.

Penzion Valentino v Bedřichově, Vás zve do příjemného rodinného prostředí vhodného zejména pro rodiny s dětmi, menší skupiny, sportovce i firmy.

Penzion Valentino - ubytování: Vám nabízí příjemnou rodinnou atmosféru. Disponuje sedmi pokoji a zateplenou chatkou.

Nabídka pokojů:

2 lůžkové s možností přistýlky (1x)
3 lůžkové s možností přistýlky (3x)
4 lůžkové s možností přistýlky (3x)
Chatka pro 4-6 osob

Pokoje i chatka jsou vybaveny sociálním zařízením (koupelna a WC), TV/SAT. Interní wifi síť je k dispozici v celém objektu. Chatka je navíc vybavena kuchyňkou. Lze ji využít jak v létě tak v i zimě. Dětská postýlka na pokoj zdarma. Lednice, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice pro ubytované hosty je společná na chodbě před pokoji. Penzion Valentino je nekuřácký. Kouření je možné pouze ve vyhrazeném prostoru na terase a venku. Pejsci a jiní domácí mazlíčci jsou vítáni.



Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
1337

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, rádio, pripojenie internetu, PC k zapůjčení, sat, detská postieľka k dispozícii, Krb

Základní informace: garáže, parkovacia plocha v areáli, uzamykateľné parkovisko, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Nadmořská výška: 760

Popis okolí: Penzion Valentino se nachází uprostřed krásné přírody Jizerských hor v obci Bedřichov. V létě je možné přímo od penzionu vyrážet na cyklo výlety nebo pěší túry. Cyklo stezky tak jako turistické trasy začínají přímo u penzionu. V zimě je penzion ideální na zimní dovolenou. Jedna ze sjezdovek ski areálu Bedřichov Malinovka začíná přímo u penzionu Valentino. Lyžařská škola je ve vzdálenosti cca 400m. V Bedřichově je nástupní místo na jizerskou magistrálu s denní strojovou úpravou více než 100km běžeckých stop.

Tipy na výlet: Jizerské hory nabízí celo řadu zajímavých destinací jak v létě tak v zimě, na které Vás rádi upozorní přímo na recepci penzionu. Lze také zajet do nedalekého Liberce (10km) a navštívit zde např. aquapark Babylon, ZOO, botanickou zahradu nebo plavecký bazén. V okolí je i celá řada zámků a hradů.

Dostupnost střediska:


Centrum název: Bedřichov (400 m)


Zastávka MDH: (400 m)

Obchod: (400 m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Restaurace slouží pouze ubytovaným hostům nabízíme polopenze po domluvě je možno objednat i plnou penzi případně obědové balíčky, vegetariánskou stravu apod. slouží také jako společenská místnost s barem, krbem, LCD televizí s DVD přehrávačem, PC s připojením na internet venkovní terasa pro letní využití.

Služby:



Sportovní možnosti:
Sauna, Lyžiarský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy
V létě je možné přímo od penzionu vyrážet na cyklo výlety nebo pěší túry. Cyklo stezky tak jako turistické trasy začínají přímo u penzionu. Profesionální půjčovny cyklo vybavení a servis jsou vzdáleny cca 400m od penzionu. Další sporty, které lze v místě provádět: tenis, bowling, běh, volejbal. V zimě je penzion ideální na zimní dovolenou. Jedna ze sjezdovek ski areálu Bedřichov Malinovka začíná přímo u penzionu Valentino. Lyžařská škola je ve vzdálenosti cca 400m, stejně jako profesionální půjčovna lyžařského vybavení. V Bedřichově je nástupní místo na jizerskou magistrálu s denní strojovou úpravou více než 100km běžeckých stop. Ráj pro lyžaře.

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datumza osobu
2.1-30.1450
30.1-13.3490
14.3-30.6290
30.6-26.9390
26.9-19.12290


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Cena zahrnuje: snídani, energii, vodu, odvoz odpadků, závěrečný úklid, ručníky, povlečení, připojení k internetu přes wifi, TV/SAT, skladování kol a lyží, parkování, využití areálu. / večeře (polopenze) - 100Kč / den děti do 3 let ubytování zdarma / děti do 12 let 50% sleva na ubytování / rekreační poplatek 10Kč / den / pejsci 50Kč / den / větší skupiny - skupinové slevy až 20%.

Fotogaléria (18):


Penzión ValentinoPenzión ValentinoPenzión Valentino
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com