sdílet Pytloun City Boutique Hotel na Facebooku
Pytloun City Boutique Hotel česká verze  Pytloun City Boutique Hotel slovenská verzia  Pytloun City Boutique Hotel english version  Pytloun City Boutique Hotel deutsch version

Pytloun City Boutique Hotel Liberec, Liberec ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Pytloun City Boutique Hotel Liberec - ubytovanie v Liberci...


Luxusný štvorhviezdičkový hotel siete Pytloun v samom centre Liberca. Hotel s moderným vybavením a dizajnom, klimatizovanými izbami a stráženým krytým parkoviskom. Terasy s nádherným výhľadom na Liberec a samotnú dominantu mesta - Ještěd - ešte umocní zážitok z Vášho pobytu v Pytloun City Boutique Hotela.

Vyskúšajte našu skvelú reštaurácii ORO Restaurant & Bar s nádherným výhľadom na Liberec.

Pre relaxáciu a odpočinok navyše odporúčame Luxury Island Spa - wellness centrum v neďalekom Pytloun Travel Hoteli *** s vonkajším slaným bazénom.

Pytloun City Boutique Hotel Izby: Všetky luxusné nefajčiarske izby Pytloun City Boutique Hotela disponujú vlastným sociálnym zariadením, televíziou, bezdrôtovým pripojením k internetu, klimatizáciou, CD a DVD prehrávačom a telefónom. Vo väčšine izieb je tiež masážny bazén. Izby Executive sú vybavené Hi-tech kancelárií. Izby De Luxe majú ďalej vlastnú strešnú terasu a izby Royal Club De Luxe na nej ešte vonkajšie jacuzzi.V hoteli ďalej nájdete požičovňu DVD a laptopov, denná tlač a letnú terasu.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, CD, TV, telefon, DVD

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli, parkovisko s dohľadom kamery, WI-FI, reštaurácia

Počet podlaží: 6

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: Pytloun City Boutique Hotel Gastronómia: Hotel ponúka možnosť priobjednania výdatných raňajkami podávaných formou švédskych stolov, polpenziou či plných penzií. Na obed môžete zavítať do reštaurácie Bagman, kde si môžete pochutnať na pokrmoch tradičnej českej kuchyne pripravovaných z čerstvých surovín. Priamo v hoteli sa nachádza štýlová reštaurácia ORO Italian Restaurant, v ktorej na Vás dýchne pravá chuť Talianska s jedinečným výhľadom na Liberec aj Ještěd! Štýlové priestory Pytloun City Boutique Hotela **** v centre Liberca s barom a talianskou kuchyňou. Domáce cestoviny a dezerty, šťavnaté steaky a chutné šaláty - to všetko nájdete na večernom menu, ktoré pre Vás budeme pravidelne obmieňať.

Služby:



Kongresové služby:
Dataprojektor, Připojeni internetu, DVD přehrávač, Promítací plátno, Flipchart

Pytloun City Boutique Hotel **** disponuje dvoma konferenčnými sálami s rozlohou 66 m², plus miestností na prípravu o rozlohe 22 m². Každý sála má svoj vlastný vstup a je teda možné prenajať si ich jednotlivo.

K dispozícii Vám je tiež presklená časť terasy ORO Restaurant & Bar s kapacitou 28 osôb.

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12999 - 18991300 - 20991350 - 2399 (SUPERIOR DOUBLE DE LUXE) 1350 - 2399 (ROYAL CLUB DOUBLE)1900 - 2999 (ROYAL CLUB DOUBLE DE LUXE)1900 - 2999 (EXECUTIVE JUNIOR SUITE)


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (17):


Pytloun City Boutique HotelPytloun City Boutique HotelPytloun City Boutique Hotel
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com